Ons bedrijf

Autobedrijf André Flapper in Woudsend is een laagdrempelig bedrijf wat een goede relatie onderhoud met haar klanten. Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden en ons team probeert met iedereen een persoonlijke band te onderhouden. Hierdoor komen onze klanten graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie; iets waar we erg trots op zijn!

 

Wij zijn begonnen in 2008 en de afgelopen jaren heeft eigenaar André Flapper zijn bedrijf langzaam maar zeker uitgebouwd. Anno 2019 staat er een enthousiast team met 5 collega’s. Zij besteden veel zorg en aandacht aan u en alles in en rondom uw auto. Als lokaal bedrijf zijn we er ons van bewust dat samenwerken met verschillende bedrijven in de omgeving een meerwaarde is voor u als klant, maar ook voor de regio. Daarom werken wij samen met diverse plaatselijke ondernemers om u de beste service te kunnen leveren.

pagina ons bedrijf.jpg

Het team van autobedrijf André Flapper

Autobedrijf André Flapper is een BOVAG-gecertificeerd en universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook.