Een goedkoop busje huren doe je bij Autohopper Sneek.

Ga je binnenkort verhuizen en heb je daar een geschikte verhuisbus voor nodig? Of ga je binnenkort een dag klussen? Bij Autohopper autoverhuur in Sneek hebben wij een breed aanbod aan bussen met verschillende laadruimtes, zoals 3m³, 6m³, 11m³ en zelfs 20m³. Bus huren? Kom gezellig langs.

Goedkoop busje huren voor een dag kan bij Autohopper Sneek!

Ga je verhuizen of moet je binnenkort de tuin aanpakken? Het huren van een bestelbusje hoeft niet duur te zijn; goedkoop een busje huren is iets wat we bij Autohopper Sneek ontzettend belangrijk vinden. Zo kost het maar 29 per dag om in een bestelbus te rijden.

Bekijk ons aanbod van bussen

Grote personenbus huren? Kom naar Autohopper Sneek in Sneek!

Het is bij ons mogelijk om een 6 persoons busje, 8 persoons busje of zelfs een 9 persoons bus te huren. Ga jij binnenkort met het gezin op wintersport of met het voetbalteam op trainingskamp? Kies voor een personenbusje huren bij Autohopper Sneek.

Ook voor het zakelijke leasen van een bus kom je naar Autohopper Sneek.

Op zoek naar een goedkope zakelijke lease bestelbus of bakwagen om de mobiliteit van de zaak te verbeteren. Kies voor Autohopper Sneek! Wij denken graag mee om de juiste goedkope bus of bakwagen te kiezen voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op via 0515-745041 voor meer informatie.

Verhuisbus huren? Vind verhuiswagens bij Autohopper Sneek!

Wil jij een verhuiswagen huren of wil je liever een kleiner verhuisbusje huren? Vind jouw verhuisbus bij Autohopper Sneek en rij weg in een passende bus. Onze verhuis bussen zijn geschikt voor zwaar en licht transport.

Busje voor de vakantie vind je bij Autohopper Sneek.

Wil jij een busje huren voor de vakantie? Bij ons kun je een personenbus huren met genoeg ruimte om alle koffers op te bergen. Onze personenbussen hebben zijn geschikt voor 6 of voor 9 personen. Als je op zoek bent naar een geschikt vakantie busje om te huren, kom langs!

Veelgestelde vragen

Ik wil een bus met laadklep huren, kan dit?

Bij Autohopper Autohopper Sneek kun je een bakwagen huren die is uitgerust met een laadklep. Super fijn toch? Geen zere rug meer door al dat tillen.

Ik wil een rolstoel bus huren, kan dat?

Helaas, hebben wij geen rolstoelbussen.

Ik wil een bestelauto huren bij Autohopper Sneek, hebben jullie die?

Jazeker, bij Autohopper Sneek hebben we een groot aanbod bestelauto’s. Bekijk ons aanbod om te ontdekken welke jij kan huren!

Kun je bij Autohopper Sneek een VIP busje huren?

VIP bus nodig om meerdere personen te vervoeren? Wij helpen je graag verder. Neem contact op om jouw VIP busje te reserveren.

Kan ik bij jullie een klein busje huren?

Ja! Dat kan. Bekijk ons aanbod en zoek de gewenste bus uit.

Wat kost een busje huren?

Het ligt er aan welke bus je neemt. We hebben verschillende soorten die je kan huren. Ben je benieuwd naar de prijzen? In ons aanbod vind je alles wat je moet weten.

Kan ik een auto leasen zonder BKR?

Ja, dit kan wanneer je voor private lease kiest. Wij zijn namelijk een autoverhuurder en geen leasemaatschappij. Hierdoor hebben wij geen BKR-registratie plicht. Zo kun jij makkelijk een bestelbus leasen zonder dat je jouw kredietwaardigheid kwijt raakt.