Auto reinigen

Reinigen en polijsten
Naast aankoop van een occasion of een nieuwe auto, kunt bij ons terecht voor het inbouwen van accessoires zoals audio, navigatie,  getinte ramen of trekhaak. Natuurlijk kunt u ook garantie krijgen over uw aankoop.

Schade
Ook voor schade kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de schade-expertise en later het repareren van de schade. Maar ook voor het vervangen van een voorruit, die bijvoorbeeld gescheurd is doormiddel van een steentje, kunnen wij u helpen.

Stickers verwijderen
Soms wordt er getwijfeld of er wel of geen reclamestickers op een auto geplakt moeten worden. “Dat scheelt namelijk in de inruil van de auto…”Los van het feit wat reclamestickers voor extra inkomsten kunnen generen, is het weghalen van dergelijke stickers niet altijd even eenvoudig. De lijmresten en/of stickerranden worden volledig verwijderd. Uiteraard is het ook mogelijk dat u een auto gekocht heeft waar dergelijke stickers opgezeten hebben. Wij kunnen zorgen voor een perfecte behandeling van uw auto waarbij eventuele kleurverschillen die ontstaan zijn helemaal weg worden gepoetst.

Polijsten
Wilt u uw auto weer laten glanzen als nieuw? Bij Autobedrijf andre flapper kunt u uw auto laten poetsen en polijsten, zowel interieur als exterieur. Wij laten de lak van uw auto weer glanzen als nooit te voren. Uw interieur kan ook grondig aangepakt worden, wij stofzuigen het en verwijderen eventuele vlekken voor u.